<h2>Γραφείο Τελετών Μπαγουράκης Αναστάσιος </h2> <h2>Γραφείο Τελετών Μπαγουράκης Αναστάσιος </h2> <h2>Γραφείο Τελετών Μπαγουράκης Αναστάσιος </h2> <h2>Γραφείο Τελετών Μπαγουράκης Αναστάσιος </h2>
Previous Next
Μεταφορά & Επαναπατρισμός Σορού
 
 
Μεταφορά & Επαναπατρισμός Σορού
Μπαγουράκης Αναστάσιος | Γραφείο Τελετών Ηράκλειο Κρήτη

Το γραφείο τελετών "ΜΠΑΓΟΥΡΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ" το οποίο εδρεύει στα Μάλια Ηρακλείου, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο μπορεί να αναλάβει μεταφορές σορού στην Ελλάδα και σε όλο το εξωτερικό, καθώς και τον επαναπατρισμό της σορού με συνέπεια και σεβασμό.
 
 
 
 

Επαναπατρισμός Σορού


Γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι για τους Έλληνες του εξωτερικού να ενταφιάζονται στην πατρίδα τους, αντιμετωπίζουμε με τη δέουσα προσοχή τον επαναπατρισμό των ομογενών και φέρνουμε εις πέρας μια αποστολή που κατά γενική ομολογία παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες. 
 
Έχοντας την πλήρη γνώση της γραφειοκρατίας σε σχέση με τη διαδικασία, μπορούμε να αναλάβουμε τον επαναπατρισμό της σορού του αγαπημένους σας προσώπου, ώστε να πραγματοποιηθεί η ταφή εντός Ελλάδος, όπου κι αν επιθυμείτε. Φυσικά ο επαναπατρισμός της σορού μπορεί να γίνει και αντίστροφα από την Ελλάδα στο εξωτερικό.

Μεταφορά Σορού

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου ο εκλιπών ή οι συγγενείς αυτού επιθυμούν την ταφή του εκλιπόντος στην επαρχία, στον τόπο καταγωγής τους. Το γραφείο μας είναι στη διάθεσή σας για την μεταφορά της σορού στον τόπο του εκλιπόντος η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί οδικώς, ακτοπλοϊκώς ή αεροπορικώς.
 
Η μεταφορά της σορού γίνεται με αυστηρή τήρηση των κανόνων που απαιτούνται, φροντίζουμε για την διεκπεραίωση όλων των απαραίτητων εγγράφων και αναλαμβάνουμε όλη την διαδικασία και την διευθέτηση με την εκκλησία, τον δήμο και τα κοιμητήρια.
 
Είμαστε στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο για να σας εξυπηρετήσουμε και να οργανώσουμε την μεταφορά ή τον επαναπατρισμό της σορού του αγαπημένου σας προσώπου.