<h2>Γραφείο Τελετών Μπαγουράκης Αναστάσιος </h2> <h2>Γραφείο Τελετών Μπαγουράκης Αναστάσιος </h2> <h2>Γραφείο Τελετών Μπαγουράκης Αναστάσιος </h2> <h2>Γραφείο Τελετών Μπαγουράκης Αναστάσιος </h2>
Previous Next
Οργάνωση Κηδειών
 
 
Οργάνωση Κηδειών
Μπαγουράκης Αναστάσιος | Γραφείο Τελετών Ηράκλειο Κρήτη

Η απώλεια του αγαπημένου σας προσώπου σίγουρα είναι μια εμπειρία εξαιρετικά οδυνηρή και αυτό εμείς το γνωρίζουμε καλά. Το γραφείο τελετών "
ΜΠΑΓΟΥΡΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ" το οποίο εδρεύει στα Μάλια Ηρακλείου, καλείτε να βιώσει μαζί σας αυτές τις δύσκολες ώρες και να τιμήσει με τον πρέποντα σεβασμό τη μνήμη του αγαπημένου σας προσώπου.
 
Το γραφείο μας διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στον χώρο, αναλαμβάνει να οργανώσει και να τελέσει με απόλυτο σεβασμό και αξιοπρέπεια κάθε είδους επικήδεια τελετή αλλά και να καλύψει την οποιαδήποτε ανάγκη και επιθυμία σας σχετικά με την τελετή. Παράλληλα, φροντίζει ώστε να ανακουφίσει την οικογένεια από τα πρακτικά ζητήματα και τις απαραίτητες διαδικασίες, που είναι ωστόσο αναγκαίες.
 
 
 
 
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

καθ’ όλη τη διάρκεια των διαδικασιών της τελετής και μετά από αυτήν για οτιδήποτε χρειαστείτε. Μέριμνά μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή είναι ο σεβασμός στο πρόσωπο που έφυγε και στους συγγενείς του. Γι’ αυτό το έμπειρο και άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για να ακούσει τις επιθυμίες σας και να φροντίσει για την παραμικρή λεπτομέρεια.
 
Γνωρίζοντας τη σημασία που έχει η εικόνα μια άψογης τελετής για την οικογένεια, είμαστε εδώ για να αναλάβουμε τον στολισμό της εκκλησίας και του φέρετρου με άνθη πάντα με συνέπεια και σεβασμό προς τον εκλιπόντα. Παρέχουμε καλαίσθητους και λιτούς στολισμούς, όπως αρμόζει στην περίσταση και πάντοτε με ποικιλία από φρέσκα άνθη.
 
Στόχος του γραφείου μας είναι να είναι όλα στην εντέλεια ώστε να αποδώσετε στον εκλιπόντα την τιμή που του αξίζει με αξιοπρέπεια και σεβασμό.  
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο τελετών "ΜΠΑΓΟΥΡΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ", 24 ώρες το 24ωρο. Οι άνθρωποι μας βρίσκονται  πάντοτε εκεί για εσάς, ώστε να σας συμπαρασταθούν και να πραγματοποιήσουν κάθε διαδικαστικό ζήτημα.